Go to footer

Arveluja tulevista jaksoista

Kaikki juonipaljastukset tänne!

Valvojat: Siru84, Loving Dead


Arveluja tulevista jaksoista

ViestiKirjoittaja Loving Dead » 17 Helmi 2015, 12:25

Viimeisimmän jakson 5.10 Them lopussa puskan takaa ilmestyvä kaveri esitteli itsensä Aaroniksi. Sasha ja Maggie ovat syystäkin varuillaan, sillä kokemus on osoittanut heille, ettei tuntemattomiin voi luottaa. Kaikkein erikoisinta on kuitenkin se, että tämä täysin tuntematon kaveri mainitsee Rickin nimeltä. Mielestäni ainoa mahdollisuus on, että hän on kuullut Rickistä Morganilta, joka jakson 5.8 lopussa saapui kirkolle ja näki siellä Abrahamin Rickille jättämän viestin, jossa pyysi tätä lähtemään Washingtoniin. On syytä olettaa, että Morgan on lähtenyt Rickin perässä (mutta todellisuudessa ennen häntä) Washingtoniin ja tutustunut siellä Aaroniin. Kuitenkin arvailujen varaan jää kuinka Aaron voi tietää juuri tämän ryhmän olevan Rickin ryhmä ja kuinka hän tiesi heidän olevan siellä. Oliko juuri Aaron jättänyt vesipullot tielle? Jos oli, niin miksi? Miksi ei mieluummin jo silloin astunut esiin ja puhutellut Rickia?

Spoilauksia karttavat älkööt lukeko tästä eteenpäin!

Sarjakuvia lukevat ovat jo odottaneet Aaron-nimisen hahmon ilmestymistä tv-ruutuun, ja myöskin tekijät ovat hänestä vihjailleet. Aaron on homoseksuaali ja ymmärtääkseni ystävä eikä vihollinen. Seuraavan jakson ennakkokatsauksen mukaan Aaronin laukusta löytyy kuvia aidatusta alueesta (ja hän myös kertoi jo tuovansa hyviä uutisia), joten kenties olemme saapumassa sarjakuvista tutun Aleksandria Safe Zonen porteille. Siellä Rickin ryhmä tulee luultavasti viettämään hyvin pitkän ajan, pidemmän kuin vankilassa.

Ennakkokatsauksen mukaan kaikki ei kuitenkaan tule sujumaan hyvin seuraavassa jaksossa ja tiukkaa toimintaa on luvassa. Onko Aaron sitten kenties kuitenkin huijari? Saammeko ensi jaksossa uusia vihjeitä siitä millainen porukka Shirewiltissä oli silponut ruumiita? Tapaammeko Morganin? Entä löytääkö ryhmämme vihdoinkin turvallisen paikan, jossa hengähtää hetki rankkojen kokemusten jälkeen?
Avatar
Loving Dead
CO-Leader
CO-Leader
 
Viestit: 84
Liittynyt: 07 Helmi 2015, 09:58


Re: Arveluja tulevasta jaksosta 5.11

ViestiKirjoittaja Loving Dead » 18 Helmi 2015, 12:33

Morganilla ei sitten kenties olekaan tekemistä Aaronin kanssa. Sarjakuvaspoilausten perusteella Aaron on ilmeisesti seurannut Rickin ryhmää pidempään ja salakuunnellut sitä jonkin laitteen avulla. :D
No, nähtäväksi jää sitten ensi jaksossa!
Avatar
Loving Dead
CO-Leader
CO-Leader
 
Viestit: 84
Liittynyt: 07 Helmi 2015, 09:58


Re: Arveluja tulevasta jaksosta 5.11

ViestiKirjoittaja Siru84 » 21 Helmi 2015, 01:19

Kuvernööri oli myös aluksi mukava ja paljastui kusipääksi. Se on niin jännä miten kaikista pelottavampia ovat rennot ja hyvältä vaikuttavat ihmiset Kuva Haluaisin että saataisiin mukaan pitkästä aikaa ihan oikeasti hyvä tyyppi!
Avatar
Siru84
Group Leader
Group Leader
 
Viestit: 253
Liittynyt: 08 Marras 2013, 03:03


Re: Arveluja tulevasta jaksosta 5.12

ViestiKirjoittaja Loving Dead » 01 Maalis 2015, 20:05

Huomenna tulee seuraava 12. jakso, jonka nimi on Remember. Viikko tässä on jo kuumana sitä odotettu, ja nyt viime hetkillä mietin mitä seuraavaksi voisi tapahtua. Saa sitten nähdä osuinko missään kohtaa oikeaan... :)

Aivan varmaa on se, että ensi jakso vietetään Alexandrian turvapaikassa ja olen myös 99% varma, että paikka on ok eikä mikään ansa. Rickin porukan on jo korkea aika asettua hetkeksi aloilleen ja levähtää; onhan tässä jo kokonaisen kauden verran oltu tien päällä, joten saisi jo riittää! ASZ on paljon viehättävämpi paikka kuin mitä vankila oli, ja toivon todella, että ystävämme osaisivat nauttia siitä ja kotiutua hyvin! :P

Aivan ongelmitta kaikki ei tietenkään voi sujua, koska ruudulle pitää saada jännitystä, joten oma veikkaukseni on, että huomisen jaksossa tulemme näkemään ensinnäkin Rickin (ja joidenkin muiden ryhmäläisten) epäluuloisuutta ja kenties jonkinlaisen konfliktin ASZ:n väen kanssa. hesse_aggressive On hyvin vaikea kuvitella, että Rick esimerkiksi luovuttaisi päätösvallan ja aseensa tuosta vain jollekulle muulle, mutta mitä luultavimmin häneltä odotetaan sellaista, koska Alexandriassa tietenkin on jo joku "johtaja" ja säännöt, joiden noudattamista uusilta tulokkailta odotetaan. Toisaalta mietin sitäkin kuinka alexandrialaiset tulevat suhtautumaan Rickin ryhmään. He vaikuttavat hyväntahtoisilta ja kenties aika naiiveiltakin (koska etsivät varta vasten uusia jäseniä eivätkä aseta vartijoita portille), joten Rickin ryhmä saattaa vaikuttaa heidän silmissään vaaralliselta.

Mielenkiinnolla myös odotan tulevia asumisjärjestelyjä... kuka bunkkeeraa kenenkin kanssa ja varsinkin Michonne...? Olen hyvin hyvin utelias tulevan jakson suhteen ja tuskin maltan enää odottaa! :zeko:
En vain keksi miten zombeja saadaan tähän jaksoon mukaan... luultavasti vain jokunen käy örisemässä aidan takana ja alexandrialaiset näyttävät mitä he niille tekevät. Periaatteessa kun joka jaksossa on zombeja oltava!
Avatar
Loving Dead
CO-Leader
CO-Leader
 
Viestit: 84
Liittynyt: 07 Helmi 2015, 09:58


Paluu Etusivu

Paluu Juonipaljastukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa