Sivu 1/1

Glennin kohtalo

ViestiLähetetty: 27 Loka 2015, 23:54
Kirjoittaja Loving Dead
Jatkan Glennin aiheesta täällä, jottei kukaan tahtomattaan spoilaannu. Eli...

Jaksossa 6.3 Thank you Glenn putosi Nicholaksen kanssa zombilaumaan ja näytti siltä, että hän kuoli, tai ainakin katsojien annettiin niin ymmärtää. Minä en usko, että Glenn kuoli, ja perustan väitteeni seuraaviin todisteisiin;

1) Emme nähneet Glennin kuolemaa tai hänen ruumistaan. Kameran etääntyessä hän oli yhä elossa.

2) Glenn putosi maahan Nicholaksen ruumis päällään, ja sisälmykset, joita zombit repivät lähikuvassa, olivat selvästi Nicholaksen.

3) Pudotuksen jälkeen Glennin asento oli käännetty siten, että hänen päänsä oli aivan roskalaatikon vieressä mahdollisesti siksi, että a) se olisi hieman suojassa zombien puremilta ja/tai b) jotta Glennilla olisi mahdollisuus vetää itsensä roskalaatikon alle piiloon.

4) Näytetty kuolema olisi aivan liian halpa Glennin kaltaiselle hahmolle.

5) Steven Yeun ei ollut The Talking Deadissa, mikä on aivan mahdotonta, mikäli hahmo olisi kuollut. Kaikki päänäyttelijät ovat olleet siellä yllätysvieraina sen jakson jälkeen, jossa heidän roolihahmonsa on kuollut. Glennia ei myöskään mainittu In Memoriamissa.

6) The Talking Deadissa paljastettiin, että Glennia tullaan vielä näkemään ruudussa.

7) KAIKKEIN VAKUUTTAVIN TODISTE: Steven Yeun on yhä edelleen The Walking Deadin kuvauksissa mukana!

Glenn on siis mitä ilmeisemmin elossa ja selviää jotenkin äärimmäisen vaarallisesta tilanteesta! :jess:
Uskoisin, että hän säästyy puremilta, koska makaa Nicholaksen alla, ja pääsee siitä vetämään itsensä roskiksen alle. Siellä hän selviää joko siksi, etteivät zombit huomaa häntä tai eivät yllä häneen, tai kenties hän huomaa avonaisen viemäriluukun ja putoaa sinne. Tämä kohtaushan on tehty muistuttamaan ensimmäisen jakson tilannetta, jossa Rick oli vastaavassa pulassa ja pääsi panssarivaunun sisään, josta Glenn hänet sitten pelasti. Nelosjakson trailerissa nähdään Aaron ja Maggie viemäritunnelissa, joten on hyvinkin mahdollista, että se liittyy Glennin etsintään (miksi muuten näkisimme MAGGIEN siellä?). On tietenkin myös mahdollista, että koko putoaminen zombien keskelle oli ainoastaan Nicholaksen hallusinaatiota, mutta se olisi hyvin huonoa tarinan kerrontaa, ja toivon etteivät tekijät ole sellaiseen alentuneet.