Mitä mieltä olet 2. kaudesta?

2. kauden jaksojen selostukset, kuvia ja keskustelua jaksoista.

Valvojat: Siru84, Loving Dead

Mitä mieltä olet 2. kaudesta?

ViestiKirjoittaja Siru84 » 05 Joulu 2019, 17:28

Mielipiteitä 10.kaudesta tähän topiciin. Toki voi kommentoida myös jokaista jaksoa erikseen, mutta jos ei jaksa sitä tehdä, niin tämä on oikea paikka jakaa mielipiteet tästä kaudesta.
Avatar
Siru84
Group Leader
Group Leader
 
Viestit: 253
Liittynyt: 08 Marras 2013, 03:03

Re: Mitä mieltä olet 2. kaudesta?

ViestiKirjoittaja Siru84 » 05 Joulu 2019, 17:30

Toista kautta on moitittu siitä, kun porukka jumittui Hershelin maatilalle eikä zombeja ja toimintaa ollut tarpeeksi. Itse nautin kaudesta todella paljon, ja mielestäni sen aikana tapahtui koko ajan jotain mielenkiintoista. Aluksi kyllä kaipasin, että se tyttö löytyisi nopeasti, ja alkoi jo puuduttaa se jaksosta toiseen jatkuva etsiminen, mutta kun Sophia-parka sitten löytyi, niin se kohtaus oli niin dramaattinen, että se kyllä korvasi kaiken odottamisen! :sad2:

Loppukausi menikin sitten hujauksessa Randallin kohtaloa setvittäessä, Shanen seotessa, ja tulihan sieltä lopulta se megalauma niitä zombejakin. :) Ikävä vain, että Dale joutui niiden ateriaksi :cry: . Shane sen sijaan oli kohtalonsa ansainnut; sanon näin, vaikka hahmosta muuten hurjasti pidinkin! Hän oli kauden ehdottomasti mielenkiintoisin persoona, mutta Shane ei vain voinut enää elää samassa tilassa Rickin kanssa, ei mitenkään. Ikävä vain, että hän päästi tilanteen niin pitkälle... olisi mieluummin lähtenyt pois silloin, kun sitä suunnitteli. :insane:
Avatar
Siru84
Group Leader
Group Leader
 
Viestit: 253
Liittynyt: 08 Marras 2013, 03:03


Paluu Kausi 2

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron