Go to footer

Mitä Shirewiltille on tapahtunut?

5. kauden jaksojen selostukset, kuvia ja keskustelua jaksoista.

Valvojat: Siru84, Loving Dead


Mitä Shirewiltille on tapahtunut?

ViestiKirjoittaja Loving Dead » 12 Helmi 2015, 13:38

Aivan selvästi Noahin kotikylän Shirewiltin tuhon takana eivät ole zombit. Poltetut talot ja ruumiit, rikottu muuri ja raajattomat zombit ovat ihmisten tekoja. Kuka tai ketkä ovat sen takana?

Pienenä vihjeenä saattaa toimia seinäkirjoitus "Wolves not far" ja raajattomien zombien otsaan kaiverrettu "W". Viittaako w juuri wolveihin? Onko kyseessä jokin ryhmä, joka kutsuu itseään "susiksi"? Tuntuu epätodennäköiseltä, että seinäkirjoituksella viitattaisiin oikeisiin susiin.

Entä mikä ihme voi olla syynä alavartalon ja käsien katkaisemiseen ja elävien kuolleiden ylävartaloiden säilömiseen pakettiautoon? Huomatkaa, että muuri oli rikottu asuntoalueen takana ja raajat dumpattu sinne, kun taas ylävartalot olivat autossa, jolla oli ajettu pääportista ulos jonkin matkan päähän metsässä juuri samaan paikkaan, jonne Rick kumppaneineen parkkeerasi autonsa. Siellä se oli vielä kolaroinut toisen auton kanssa.

Kaikkia Shirewiltin asukkaita ei oltu silvottu, eikä toisaalta ole varmaa olivatko silvotut w-kirjaimella varustetut zombit ylipäänsä sen asukkaita. Emme voi tietää edes liittyvätkö raajattomat zombit suoraan Shirewiltin hävittämiseen vai onko kyseessä kaksi erillistä tapahtumaa. Toivottavasti saamme pian lisää valoa näihin jänniin tapahtumiin!
Avatar
Loving Dead
CO-Leader
CO-Leader
 
Viestit: 84
Liittynyt: 07 Helmi 2015, 09:58


Re: Mitä Shirewiltille on tapahtunut?

ViestiKirjoittaja Siru84 » 13 Helmi 2015, 22:27

Hyvä pohdinta! Itsekin mietin mitä sille on tapahtunut.
Avatar
Siru84
Group Leader
Group Leader
 
Viestit: 253
Liittynyt: 08 Marras 2013, 03:03


Paluu Etusivu

Paluu Kausi 5

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa