Go to footer

5.13 Forget

5. kauden jaksojen selostukset, kuvia ja keskustelua jaksoista.

Valvojat: Siru84, Loving Dead


5.13 Forget

ViestiKirjoittaja Siru84 » 10 Maalis 2015, 17:43

Elämä Alexandriassa alkaa asettua aloilleen, mutta kaikille se ei ole helppoa. Huonosti nukutun yön jälkeen Sasha valitsee ampumisharjoituksiensa maalitauluiksi edesmenneiden asukkaiden iloisia perhekuvia ja purkaa ahdistustaan niihin. Sashan harmistukseksi melu ei kuitenkaan houkuttele ainoatakaan elävää kuollutta paikalle.

Salaisessa kokoontumisessa ulkomajan luona Rick, Daryl ja Carol päättävät varastaa Alexandrian asevarastosta käsiaseet turvakseen siltä varalta, että jokin menee pieleen. Daryl huomaa Carolin ampuman zombin otsassa w-kirjaimen, ja Rickin mieleen muistuu, että hän oli nähnyt vastaavaa aiemminkin.

Aaron lyöttäytyy Darylin seuraan metsästysreissulla ja rakentaa siltaa heidän välilleen toteamalla, että he molemmat tuntevat itsensä yhtä ulkopuolisiksi, joskin eri syistä. Buttons-hevosen pelastusyritys epäonnistuu täysin, kun pelästynyt hevonen jää aitauksen nurkkauksessa zombien piirittämäksi. Aaron joutuu antamaan hevospololle armonlaukauksen.

Rick ja Michonne - alexandrian uudet konstaapelit - saavat Deannalta ohjeet partioida ja selvitellä konflikteja. Hän paljastaa samalla suuret tulevaisuuden suunnitelmansa uudesta yhteiskunnasta, poliisivoimista, ja hallituksesta, jonka perustamiseen hän tarvitsee Maggien apua. Rick keskeyttää keskustelun ja johdattaa Deannan ajankohtaisempaan huolenaiheeseen, nimittäin Alexandrian turvallisuuteen. Sashan ilmoittautuessa vapaaehtoiseksi tähystäjäksi kellotorniin käykin ilmi, ettei Deanna ollut siihen mennessä pitänyt jatkuvaa vartiointia lainkaan tarpeellisena.

Deannan järjestämissä tervetuliaisjuhlissa Rickin ryhmäläisten sopeutumiskyky joutuu koetukselle. Daryl ei edes vaivaudu paikalle, vaan päätyy sen sijaan spagetti-illalliselle Aaronin ja Ericin luokse ja saa siellä moottoripyörän lisäksi uuden työtehtävän: ryhtyä rekrytoimaan uusia jäseniä Aaronin parina. Carol puolestaan käyttää tilaisuutta hyväkseen ja poistuu kenenkään huomaamatta noutaakseen aseita tarvikevarastosta. Jessien poika Sam kuitenkin seuraa häntä keksien toivossa, ja Carol antaa pojalle karmean uhkauksen jos tämä hiiskuisi näkemästään kenellekään.

Sasha käy juhlissa kääntymässä, mutta ihmisten huoleton juhliminen on hänelle liikaa ja hän purkaa julkisesti tunteitaan. Myöhemmin Deanna päästää hänet portista ulos tähystämään ja ilmaisee huolensa Sashan mielentilan vuoksi. Rick taas ei kykene pitämään tunteitaan täysin kurissa, vaan yllättää Jessien poskisuukolla ja tavoittelee myöhemmin asettaan nähdessään Jessien ja Peten kävelevän yhdessä.

Loving Dead
Avatar
Siru84
Group Leader
Group Leader
 
Viestit: 253
Liittynyt: 08 Marras 2013, 03:03


Re: 5.13 Forget

ViestiKirjoittaja Siru84 » 10 Maalis 2015, 17:44

Hmm. Tyyntä myrskyn edellä oleva jakso? :?: En tiiä mitä mieltä oisin. Kiva ku Aaron ja Daryl tulee toimeen ;) Ärsytti kun se hevonen kuoli :cry:
Avatar
Siru84
Group Leader
Group Leader
 
Viestit: 253
Liittynyt: 08 Marras 2013, 03:03


Re: 5.13 Forget

ViestiKirjoittaja Loving Dead » 10 Maalis 2015, 21:22

Sama fiilis itselläkin, että tyyntä myrskyn edellä. Pitkästä aikaa jakso, jossa ei tapahtunut oikein mitään, paitsi että Daryl sai duunin. Ehkä tarkoitus onkin antaa katsojille sellainen tunne, että nyt asetutaan alas, aletaan elää normaalia "tylsää" elämää eikä mitään jännittävää/vaarallista ole enää näköpiirissä. devious Jotta sitten kun alkaa tapahtua, se tuntuisi kahta kauheammalta... :twisted: Jotain draaman siementä tässä kuitenkin kylvettiin: Sashan ahdistus, Rickin ja Jessien orastava suhde, Carol pelottelemassa Jessien lasta, Rick ja Carol salaa aseistautumassa, nämä nyt ainakin, oliko muuta?
Avatar
Loving Dead
CO-Leader
CO-Leader
 
Viestit: 84
Liittynyt: 07 Helmi 2015, 09:58


Paluu Etusivu

Paluu Kausi 5

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa